dijous, 13 de desembre de 2007

Sopar d'empresa

Estic preparant un mail llarg sobre la meva recent visita a València, però el que toca avui és el gran clàssic de Nadal: el sopar d'empresa... I aquest any, el menú promet:

MENU GLENAT

Aperitivos

Chips de yuca y loto

Sandwich de plátano macho con queso brie

Sandwich roley de tonkatsu con mostaza a la antigua

Tataki de atún con brunoix de verduras

Yakibuta con brotes de soja

Sushi variado

Gamabas rebozadas

Almejas al vapor con sake

Pinchos de vieira y espárragos

Albóndigas de langostino y shiitake al vapor

Rollo primavera de setas, pollo y foie

Primer plato

Ostras de Arcachon

Setas variadas al papillot con salsa miso y mantequilla

Segundo plato

Dados de solomillo a la plancha con salsa tataki

con guarnición de tostada de mantequilla de ajo

y pommodori secchi

Postre

Crema de macha y mascarpone con granada

Daifuku de ichigo

Cafès i tes

El catering ens el fa el Kenji, un amic de la nostra companya Sonoe, que ha cuinat per al cònsul japonés... Baveta, baveta.

11 comentaris:

Massitet ha dit...

Rédeu, Mar! A quina empresa treballes??? Hi ha alguna plaça vacant???
Quina enveja, senyor...

Mar Calpena ha dit...

Bé, no et pensis... Aquest tipus de sopar substitueix al lot de Nadal. Jo ja ho prefereixo, a quatre llaunes de préssec en almíbar, un parell de caves "nothifixis" i dos torrons de broma, però hi ha força gent que no ho acaba de veure clar, i també ho puc entendre.

Anònim ha dit...

Mare meva!!!
ja et dic jo que val més aquest menú que depèn quina panera "nothifixis", i tant!
Disfruta de l'àpat i si pots... volem fotos!!!
Sònia

Massitet ha dit...

Val, d'acord amb la gent que no ho acaba de veure clar. Però no et deixis de respondre la pregunta principal: hi ha alguna vacant a Glenat???? ;-)

Mar Calpena ha dit...

Mmm... De moment, no. Però quan els barrufets grunyons que hi ha a totes les empreses fan de les seves, em dóna per pensar que n'hi haurà alguna (o ho deixaré jo o mataré algú).
Seriosament: És obvi que per a mi el sopar compensa la manca de lot, però comprenc que la gent a qui el tema gastronòmic no els emociona els sàpiga greu que, a sobre, els toqui anar a sopar amb persones amb qui passen un fotimer d'hores i amb qui potser no voldrien socialitzar fora de la feina. Però això passa a totes les empreses, i un menú com el d'avui fa que l'opció sopar -per mi- guanyi per golejada.

gemma ha dit...

Quina pinta! Això és un menú de Nadal i no els pica-pica que posen a alguns restaurants en aquestes dates i et cobren a preu d'or!

Ja explicaràs!

manuel allue ha dit...

Mar, he entrat als comments amb un ¡mare de Déu! a la boca que m'han xafat els teus amics/amigues. No sóc cónsul de rés pero em demano més que amistat amb el teu cuiner. Fantàstic!

Ptons.

Gemma ha dit...

Baveta, baveta és la que ens cau a tots llegint aquest menú! On treballes???? Busquen algú? Quina enveja... :)
Nosaltres ni sopar, ni lot ni res de res :(

DESPERTAFERRO ha dit...

Lamento aixafar la guitarra o trencar el plat bonic: No menjaria aquestes coses ni cobrant.
La cuinaitalo-catalono-japonesa-libanesa i no se quantes coses més, ha triomfat definitivament.
Aviat será impossible anar a un restaurant i fer un àpat "normal".
Plego. ¡Visca la sèpia amb pessols!

Candela ha dit...

Que festin... Y yo a dieta forzada!!

M ha dit...

M'encanta aquest menú. T'explico el meu: feijoada! (com la resta de dies de l'any)... molt amè!

També m'encanta blog (un motiu més per despistar-me a la feina).

Bom Natal!