dimarts, 23 de juny de 2009

Flexitariana - dia 1

Ahir us parlava del meu nou pla de menjars -no en vull dir règim, perquè no ho és, en realitat- i avui 'he estrenat fent-li el primer salt: al matí no concebo el cafè sense llet, i com que no en tenia de soja, doncs apa, de vaca. Però la resta del dia m'he portat com una campiona. El menú ha estat aquest:

Esmorzar

Torrades de pa integral amb alvocat (aquest esmorzar m'encanta, règim o no).
Cafè amb llet
Suc de taronja

Mig matí

"Iogur" de soja

Dinar

Macarrons integrals amb tofu, escalivada i vinagreta de tòfona
Amanida verda
Poma

Sopar

Entrepà club de pollastre a l'ast (pollastre + tomàquet + cogombres + maionesa)
Prèssecs al vi
Un tros petit de formatge
Un tros de coca de Sant Joan (la meva mare m'incita al consum de coca! me n'ha deixat mitja sobre el marbre de la cuina, a traició)

Reflexions del dia

Normalment arribo amb gana a mitja tarda, però avui em sentia tipíssima. El tema soja/tofu no m'acaba de convèncer (el "iogur" era francament trist), però de moment, bé. Demà, aprofitant que es festa, recuperaré el vas americà per esmorzar un "smoothie". Una altra qüestió: He fet dues visites al súper marcades per aquesta idea. La primera, en la que vaig comprar llegums i fruita, em va sortir remarcablement més barata del que és habitual. Per contra, la segona, en la que vaig adquirir tofu, pa integral de debó, i altres coses de l'estil, va picar una mica més del que esperava.

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Mar, em penso que m'animaré a seguir-te en aquesta gesta. Molts petons.

Marta ha dit...

M'encanta aquest nova etapa diètetica...estic per aliar-me!!
Ptnts

Angus ha dit...

Jaja, vegetarianos contra carnivoros:
http://pics.blameitonthevoices.com/062009/supportr_groups.jpg

Gemma ha dit...

El tofu i ingredients per l'estil són caríssims, nosaltres és on ens deixem més diners de la compra setmanal :(
Per què no t'acaba de convèncer? Quin tofu vas comprar? N'hi ha d'horrorosos i de molt bons...

Mar Calpena ha dit...

Hola, nens i nenes. A veure, sóc al segon de dia, i de moment gairebé tot perfecte.

Cuiners, Marta: A la nit us ho explico, però crec que pot funcionar (sobre tot ara a l'estiu). És d'hora per opinar, però com a mínim fa que m'hagi de trencar una mica més el cap amb el que cuino, que ja està bé.

Angus, lo vi en un blog que se llama "Passive agressive notes" y me encantó, jeje. Me pregunto si me aceptarían en ambos grupos...

Gemma: No sé quin tofu vaig comprar perquè n'he llençat el plàstic. És fumat i encara... De moment el suporto, però amb veig a venir que amb la llet de soja sí que tindré problemes (no ens entenem).

Elisabet ha dit...

Hola Mar! Jo et recomano molt i molt la llet de civada, molt millor que la de soja!! :)