Portfolio (The Collected Calpena)
Aquesta és la pàgina on podeu trobar coses que vaig publicant a altres bandes. Només hi ha les coses de gastronomia, i alguna de viatges que toqui també temes gastronòmics, però no, per exemple, les de nutrició o receptes, o aquelles que s'allunyen del tema. I són aquelles de les que en tinc link o pdf, per desgràcia, relativament poques en proporció als "fills" que tinc corrent dispersos pel món. També hi ha programes de televisió i ràdio dels que n'he fet el guió i toquen el tema. Si el propietari dels drets d'algun article no està d'acord amb que el publiqui aquí, que es posi en contacte amb mi i el treuré de bon grat.
02/03/2015 Gastronosfera Tapa de l'Any 2014
09/03/2015 Gastronosfera Els Pinxus
03/02/2015 Gastronosfera Butikfarra
16/01/2015 Gastronosfera Sp9rt House
26/12/2014 Comida's magazine Pero mira cómo beben: breve historia de los cócteles navideños
10/12/2014 Gastronosfera: Nonono
20/11/2014 Comida's magazine Erika Lust: "Las dos cosas necesarias para ser feliz son comer y follar".
13/11/2014 The shaker and the jigger La chica de la barra
30/10/2014 Gastronosfera Cata 1.81
10/10/2014 Comida's magazine Doce hombres sobre el cofre del muerto
15/09/2014 Gastronosfera El food truck en casa
15/09/2014 Comida's magazine Mezcal, tesoro de la tierra mexicana
Octubre 2014 Dapper El mono de la Selva Negra
Octubre 2014 Dapper El espíritu del lugar
10/10/2014 Comida's magazine Doce hombres sobre el cofre del muerto ¡y un barril de ron!
01/09/2014 Gastronosfera Cocinar con sal: tipos, curiosidades y un poco de historia
27/08/2014 Comida's magazine Dublín, más allá del café irlandés
25/08/2014 Gastronosfera Fritos, tempuras y churros: cuando la sartén es la reina
15/08/2014 Comida's magazine Mezcal, tesoro de la tierra mexicana
12/08/2014 Comida's magazine Afrancesarse (Les grands bouffets)
06/08/2014 Gastronosfera 10 ideas fáciles para aprovechar un bote de legumbres
31/07/2014 Comida's magazine You will never eat alone
08/07/2014 Gastronosfera Al rico helado
05/07/2014 Gastronosfera Salsas picantes
19/06/2014 Gastronosfera Cocas de San Juan
17/06/2014 Comida's magazine Brasil, alimentar al gigante
11/06/2014 Gastronosfera 10 ideas originales para preparar una pizza
08/06/2014 Comida's magazine Pasión por la birra
06/06/2014 Comida's magazine El alimento del alma
26/05/2011 Gastronosfera Tofu, tempeh, seitán y otras carnes vegetales
05/05/2014 Gastronosfera Gastronomía, conciertos y diversión en la "Tarraco tapas"
16/04/2014 Comida's Magazine La revolución será cocinada
29/04/2014 Comida's Magazine: Azafrán, la flor de la vida
17/04/2014 Comida's Magazine: La vida por el arroz
11/04/2014 Gastronosfera: ¡A freír espárragos!
07/04/2014 Comida's Magazine: Mi vida de feriante
04/04/2014 Comida's Magazine: Street food: la ley de la calle
21/03/2014 Gastronosfera: Cocinar con flores.
18/03/14 Comida's Magazine: El zen de la cocina
13/03/2014: Comida's Magazine: El oro de mi infancia
03/03/2014 Gastronosfera: 10 ideas fáciles y divertidas a partir de una lata de tomate
03/03/2014 Comida's Magazine: Bares underground.
01/03/2014 Chickpea Magazine: Calçots, the onions of spring.
01/03/2014 Lonely planet: Gourmet
24/02/2014 Gastronosfera: Fondos, aderezos, jugos y otras salsas para mojar pan.
15/02/2014 Culture cocktails: Diversos reportajes.
11/02/2014 Gastronosfera: 10 ideas originales y sabrosas para tunear una tortilla.
03/02/2014 Bumayé: ¿Es la gastronomía española Cultura de la Transición?
02/02/2014 Gastronosfera: Crêpes, un universo de sabores dulces y salados.
01/02/2014 Lonely planet: Gourmet
01/02/2014 Lonely planet: Apulia. Trilogía mediterránea.
13/01/2014 Gastronosfera: Trucos para cocinar la pasta como un auténtico italiano.
08/01/2014 Comida's Magazine: Comiendo bajo la lluvia.
07/01/2014 Gastronosfera: ¿Tiene nuestra cocina platos tradicionales vegetarianos?
01/01/2014 Lonely planet: Gourmet
30/12/2013 Gastronosfera: Detalles comestibles personalizados.
13/12/2013 Què fem: Bar Angel. Les cartes sobre la taula.
09/12/2013 Chefsbook: Germán Espinosa y Benito Iranzo.
01/12/2013 Capçalera: Menjar d'escriure de menjar.
15/10/2013 Bust: A girl's guide to Barcelona.
01/09/2013 Culture cocktails. Diversos reportajes.
02/08/2013 Chefsbook. Fonda Espanya. Fuego modernista.
16/08/2013 Què fem: Oasis per dinar. On i com fer un bon pícnic.
09/08/2013 Què fem. Can Solé. Un "gattopardo" a la Barceloneta.
01/08/2013 Diari d'estiu. Podcasts del programa de ràdio. Sí, parlo de menjar, com sempre.
01/08/2013 Lonely planet. Gourmet.
12/07/2013 Què fem: Windsor. Sense corbata.
01/07/2103 Lonely planet: Gourmet (és una secció mensual, però en tinc pocs pdfs :()
31/05/2013 Què fem. Addis Abeba. Tresors de l'Àfrica desconeguda (en dos links!)
22/05/2013 Gastronosfera: Bretaña, la gastronomía del fin del mundo.
17/05/2013 Què fem: Fenòmen de masses. El 'boom' dels forners casolans.
17/05/2013 Què fem: Shi Man To. El discret encant del ramen.
01/05/2013 Dapper: Dom Perignon. La leyenda del tiempo.
19/04/2013 Què fem: Doble Zer00. Sushi barroc.
13/04/2013 Gastronosfera: Brunch no es una palabrota y es más que una tendencia.
22/03/2013 Gastronosfera: Los fogones de la "grandeur".
14/03/2013 Gastronosfera: Quién corta (y cómo) el bacalao.
05/02/2013 Cultura gastro: Estado mental: Marsella.
28/09/2011 Generació Digital (C33) Blogs i apps de gastronomia (guió).
01/02/2010 ZZZ (La 2) Entrevista a Carme Ruscalleda. (sortia en més programes, però no he trobat link).
11/12/2008 La Vanguardia: Disfrutar sin sufrir.
11/12/2008 La Vanguardia: El banquete planetario.
01/05/2002 Woman: Ferran Adrià y Manuel Vázquez Montalbán. Sopa de letras.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)